Kennisbank

Hoe voeg ik een sub-user toe?

In dit artikel lees je hoe je een sub-user toevoegt op jouw server.

Stap 1: inloggen
Log in, met jouw account, op ons paneel.

Stap 2: server selecteren
Selecteer de server waar je de sub-user wil toevoegen.

Stap 3: navigeren
Klik op het kopje Users en vervolgens op de knop New user.

Stap 4: toevoegen
Zodra je op deze knop hebt gedrukt
verschijnt er een veld. Vul bovenaan, dit veld, het e-mailadres in van de gebruiker die je wil toevoegen. Scrol vervolgens naar onder en vink alle permissies van de gebruiker aan.
Klik vervolgens op Invite user rechts onder- of boven aan de pagina.

Stap 5: verifiëren
De toegevoegde gebruiker ontvangt vervolgens een uitnodiging per e-mail. Via deze uitnodiging kan de gebruikers inloggen op het paneel; de gebruiker is toegevoegd.

Lukt- of werkt het niet? Contacteer onze support op: Discord of met een ticket.